Fazilet Hanım ve Kızları 26. Bölüm Fragmanı İzle

Fazilet Hanım ve Kızları 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Fazilet Hanım ve Kızları 26. Bölümünü cumartesi akşamı 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yasemin’in Hazan için de bir planı vardır

Hazan ve Yağız, Fazilet’in peşindeyken, Sinan babasıyla hayatının en zor anlarından birini yaşar. Hazım’ın durumu artık endişe verici boyuttadır.

Babasını doktora gitmeye ikna edemeyen Sinan’ın ısrarıyla yaşananlar Gökhan’ın tamamen Yasemin’e teslim olmasını sağlar. Yasemin’in Hazım’la ilgili planı tıkır tıkır işlerken, anneleri yüzünden büyük bir kriz yaşayıp karşı karşıya gelen Ece ve Hazan’ın kavgası, Yasemin’e hayal edemeyeceği başka bir fırsat sunar.

Hazan, kardeşinin bütün tepkisine rağmen annesiyle birlikte Yasemin’e karşı savaş açar. Diğer yanda kozmetik lansmanı yaklaşırken Yağız, Sinan ve Hazan etraflarındaki tüm sorunları bir kenara atıp hayatlarının en önemli gecesine hazırlanmaya başlar.

Hazım’ın kozmetik markasına olan tepkisi işlerini beklemedikleri şekilde zorlaştırırken Yağız iflas gerçeğiyle hiç olmadığı kadar yüz yüzedir. Sinan ve Hazan, Yağız’ın yükünü hafifletebilmek için varlarını yoklarını ortaya koyarken hayatlarının en heyecanlı gecesi Yasemin’in acımasız tuzağıyla yılın skandalına dönüşür.

Fazilet Hanım ve Kızları Yeni Bölümleri ile Cumartesi Star’da!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar