Fazilet Hanım ve Kızları 29. Bölüm Fragmanı İzle

Fazilet Hanım ve Kızları 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Fazilet Hanım ve Kızları 29. Bölümünü cumartesi akşamı 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi akşamları Star tv ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 29.bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları senaryosu ve oyuncularıyla seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 29. bölümünü tek parça ve hd olarak star tv ekranlarından ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Ece özgürlüğünü kazanabilecek mi?

Fazilet ve Hazan, Ece’nin masumiyetini kanıtlamaya çalışırken, Yağız kafasındaki soru işaretlerinin peşindedir. Hazan, karanlık günlerden Sinan’la birbirlerine tutunarak geçeceklerine inanırken onu ağır bir hayal kırıklığı beklemektedir. Sinan’dan beklediği desteği bulamayan Hazan, yanında bir kez daha Yağız’ı bulur.

Sinan ve Yağız, babalarına kurulan tuzakta tamamen ayrı saflara ayrılırken Gökhan da Yasemin’le yaşadığı kanlı yüzleşmenin ardından yol ayrımındadır. Geçmişten gelen büyük bir hata, Gökhan’ın yapacağı kritik seçimi daha da karışık bir hale getirir. Fazilet, kızının özgürlüğü için çırpınırken, Ece cezaevinde yaptığı hatalarla ağır bir yüzleşme içindedir. Dışarıda, özgürlüğü için verilen kıran kırana savaşa karşın, Ece’nin seçimi herkesi şoke eder. Ece, kendini cezalandırarak sessizliğe gömülürken, Selin Ece’nin kaderini adalete bırakmayacak kadar nefret doludur. Sinan ve Yağız arasında, ayrı saflarda olmanın gerilimi giderek yükselirken, Hazan Sinan’la arasına kalın bir duvar örer. Mahkeme günü, hafızalardan silinmeyecek olaylarla gelirken, hem Fazilet hem de Egemen’ler cephesi, Gökhan’ın attığı büyük adımla neye uğradıklarını şaşıracaktır.

Fazilet Hanım ve Kızları Yeni Bölümleri ile Cumartesi Star’da!

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar