Fevzi Çakmak Caddesi Projesi Hızla İlerliyor

Fevzi Çakmak Caddesi Projesi Hızla İlerliyor

Trakya Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı TR/21/16/KÖA/0037 sözleşme numaralı "Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi...

Trakya Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı TR/21/16/KÖA/0037 sözleşme numaralı "Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi" isimli projede çalışmalar hızla ilerliyor.

Yaklaşık 3 ayda tamamlanacak projenin alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli'ne ayrı bir hava katması bekleniyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı, yol ve kaldırımlarının neredeyse bittiği projede, gece aydınlatılmasında kullanılacak led ışıklarında deneme çalışması yapılıyor.

Tamamen yenilenen caddenin Kırklareli halkı tarafından da beğenilmesini beklediklerini belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Projemiz hızla ilerliyor. Alt yapısını tamamladık, yol ve kaldırımlarımız neredeyse tamamlandı. Bunun yanı sıra yeni montajını yaptığımız led ışıkların denemelerini de yapıyoruz. Daha sonra çevre düzenlemesine başlayacağız. Yaptığımız bu çalışmanın halkımız tarafından da beğeni ile karşılanacağını düşünüyoruz" dedi.

Fevzi Çakmak Caddesi Projesi Hızla İlerliyor

Fevzi Çakmak Caddesi Projesi Hızla İlerliyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.