Filinta 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı-İzle 29 Nisan Cuma

Filinta 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı-İzle 29 Nisan Cuma

29 Nisan 2016 Filinta 57. Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 57. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta 57.Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 57.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

 

 

 

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle Cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Filinta 57.Bölüm yeni fragman izle… 

 
 

FİLİNTA MIUSTAFA 56.BÖLÜM İZLE

Leyla’nın Sultan’a yaptığı suikast girişimi başarısız olur. Çünkü Mustafa oradadır. Mustafa, Leyla’yı çektiği sorguda Ali, Süreyya, Farah ve bebeğin yerini öğrenebilecek midir?

Efendi Miloş, Mustafa’dan intikamını almak için harekete geçer.  Akbar, İstanbul’da yerine getirmesi gereken görevlerde başarısız olunca, geldiği Yeni Dünya’daki Efendisinden son bir görev için emir alır! Bu görev çok tehlikelidir ve Sultan Abdülhamid’le ilgidir.

Osmanlı’nın düşmanları konferansta alınan kararları uygulamamak için bir araya gelirler. Osmanlı’yı kendi aralarında pay etmek için planlar kurmaya başlarlar. Sultan Abdülhamid Han ise düşmanlarına karşı yeni bir oluşum kurmak üzeredir.

İntikam ve hesaplaşmaların sonuna gelinmiştir. Osmanlı üzerinde kurulan bu kirli oyunların galibi kim olacaktır ? Kimler gidecek, kimler kalacaktır?

 

 
 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.