Fırında Levrek Pişirme

Fırında Levrek Pişirme

Fırında balık özellikle hafta sonlarının vazgeçilmez lezzeti. Fırında levrek tarifimi denemelisiniz. Muhteşem bir lezzet, patatesli fırında levrek hiç bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı.

Fırında levrek tarifimi denemelisiniz. Muhteşem bir lezzet, patatesli fırında levrek hiç bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı. Kış aylarında bugun ne yapsam diye düşünenlerin çoğunlukla yapmaya karar verdikleri bir yemek çeşitidir balık.

Fırında balık özellikle hafta sonlarının vazgeçilmez lezzeti. Hem ailemize hemde misafirlerimize hiç çekinmeden ikram edeceğimiz yapımı çok  kolay, lezzetide bir o kadar çok olan balık tarifimi mutlaka denemelisiniz.  Omega 3 kaynağı olan balığı kış aylarında en az haftada bir kere aileniz için yapmalısınız.

Fırında levrek nasıl yapılır diye düşünenler hiç düşünmeden  sizler için hazırlamış olduğum fırında levrek tarifi videomu izleyin, bütün sorularınızın cevabını bulacaksınız. Fırında levrek yerine fırında çuprayı da aynı tarifle yapabilirsiniz. Yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun.

Fırında Levrek Nasıl Pişirilir

MALZEMELER

  • 3 tane levrek
  • 2 tane patates
  • 2 tane soğan
  • 1 tk tuz

YAPILIŞI

Öncelikle patatesleri ve soğanları soyup halka şeklinde doğruyoruz.

Ardından fırın kabınızı yağlayıp önce soğanlarımızı daha sonra patateslerimizi diziyoruz.

Daha sonra temizletip ikiye böldürdüğümüz levreklerimizi patateslerimizin üzerine diziyoruz, üzerine tuzumuzu serpip fırına veriyoruz ve balıklarımızın üzeri hafif kızarana kadar pişiriyoruz. 

Fırında Levreğimiz  artık afiyetle yemek için hazır durumda. Yanında soğan salatası ve mevsim salatasıyla servis edebilirsiniz.

AFİYET OLSUN.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.