Gaü’den Eskişehir Ve Kütahya Çıkarması

Gaü’den Eskişehir Ve Kütahya Çıkarması

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Akademisyeni Şerife Çelik ve GAÜ Marketing Koordinatörü Leyla Biçer'in katılımı...

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Akademisyeni Şerife Çelik ve GAÜ Marketing Koordinatörü Leyla Biçer'in katılımı ile Eskişehir ve Kütahya'nın önemli eğitim kurumlarındaki rehber öğretmenlere yönelik "Çözüm Odaklı İletişim" konulu eğitim semineri düzenledi.

Seminerlerin ardından GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Rektör Öztürk, Eskişehir'de olmaktan ve başarılı şehircilik çalışmalarını yerinde görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Eskişehir iki büyük üniversitesi ile tam bir öğrenci kenti. Burada öğrenciler için her şey düşünülmüş ve öğrencilere büyük hizmetler verilmiş. Öğrencileri düşünen ve onlar için projeler üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i tebrik ediyorum" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öztürk'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

GAÜ Marketing Koordinatörü Leyla Biçer, GAÜ'nün 7 kıtaya yayılan kampüsleri ve yurt dışı imkanlarından bahsederek, bugün 17 bin 500 öğrenci ile sadece Kıbrıs'ta değil, dünyanın birçok yerinde olduklarını ifade etti. Biçer, Eskişehir'de ve Kütahya'da ise GAÜ-RAM işbirliğinde gerçekleşen seminere yüzlerce rehber öğretmenin katıldığını belirtti. Buna benzer seminerlerin rehber öğretmenlere olan katkısına da değinen Biçer, öğretmenlerin memnuniyetlerinin kendilerini gururlandırdığını ve bu tip etkinlerin devamını beklediklerini söyledi. Biçer ayrıca, Girne'nin de aynı Eskişehir gibi bir öğrenci kenti olduğunu aktararak, Girne'deki öğrenci hayatının ayrıcalıklarını anlattı. GAÜ'yü tercih eden çok fazla öğrenci olduğunu ve birçok şehirde mezunlarının olduğunu söyleyen Biçer, yükseköğretimde 32 yılı geride bıraktıklarını ve öğrencilerin yurt dışı vizyonu ile şekillenen bir üniversitede eğitim almalarının ortaya koyduğu farkındalıkları vurguladı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.