Gayrimenkul’un Yıldızları Belli Oldu

Gayrimenkul’un Yıldızları Belli Oldu

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri" Bursa'daki bir otelde gerçekleşen gala gecesi ve ödül töreni ile sahiplerini...

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri" Bursa'daki bir otelde gerçekleşen gala gecesi ve ödül töreni ile sahiplerini buldu.

İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmanın yanı sıra kentsel dönüşüm projelerine yenilikçi bir bakış açısı kazandırmak amacıyla organize edilen "Şehrin Yıldızları 2017 Bursa Gayrimenkul Ödülleri" bu yılda oldukça önemli bir araya getirdi.

Sunuculuğunu Oylum Talu'nun yaptığı gecede, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, Güney Marmara Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Engin Er, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ertaç Ergüven, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Taş ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi'nin yanı sıra iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı ve gecede dereceye giren projelere ödülleri takdim edildi.

Kent hizmetleri onur ödülü Bursa Valiliği'ne verildi

Şehrin Yıldızları 2017 Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde kent gelişimi ve sosyal hayata katma değer oluşturan hizmetlerinden dolayı 2017 Şehrin Yıldızları Onur Ödülü Bursa Valiliğine verildi. Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Prof.Dr. Murat Taş tarafından verilen ödülü Bursa Valisi İzzettin Küçük adına Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı aldı.

Kentsel dönüşüm onur ödülü Recep Altepe'ye

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle bu yıl ilk kez verilen "Kentsel Dönüşüm Onur Ödülü" ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye verildi. Kentsel Dönüşüm Onur Ödülü'nü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına vekaleten alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, böylesine değerli bir jüri tarafından kentsel dönüşüm gibi hayati bir önem taşıyan konuda ödül almalarının kendileri için ayrı bir değer taşıdığını ifade etti.

Ercan, "Depremle mücadelenin ilk adımı güvenli binalar"

Şehrin Yıldızları 2017 jüri üyesi olarak geceye katılan ve önemli açıklamalarda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem kuşağında yer alan bir ülke olarak her an bu gerçekle yaşamamız gerektiğini ve çerçevede alınacak ilk önlemin güvenli binalara geçmek olduğunu söyledi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.