Gazze’ye Yargım Gemisi İzmir’den Kalkacak

Gazze’ye Yargım Gemisi İzmir’den Kalkacak

Gazze’ye Yardım Gemisi İzmir’den kalkacak. Sağlık Bakanlığı tarafından Gazze’ye yardım amacıyla Mısır’a gönderilecek sağlık yardım gemisi 08 Kasım saat 14:00’da İzmir Alsancak Limanında yüklenmeye başlıyor. İçinde...

Bakan Koca, Gazze İçin Mısır'a Gidiyor. Gazze'ye yapılan yardımlar konusunda açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, davet üzerine Mısır'a gideceğini duyurdu. 

Gazze’ye Yardım Gemisi İzmir’den kalkacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından Gazze’ye yardım amacıyla Mısır’a gönderilecek sağlık yardım gemisi 08 Kasım saat 14:00’da İzmir Alsancak Limanında yüklenmeye başlıyor. İçinde Ameliyathaneleri ve yoğun bakım üniteleri olan her türlü iklim şartlarına dayanıklı tam donanımlı Konstrüksiyonlu Tip Ağır İklim Sahra Hastaneleri ile tam donanımlı şişirilebilir tip Sahra Hastaneleri ve bu hastanelerde kullanılmak üzere tıbbi ilaç ve sarf malzemeleri mevcuttur. Bunun yanı sıra 20 adet tam donanımlı Ambulans ve UMKE araçları ile sağlık tesislerine enerji desteği için jeneratörler gönderilecektir. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.