Geleceği Yazan Kadınlar Eğitim Projesi tamamlandı

Geleceği Yazan Kadınlar Eğitim Projesi tamamlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve özel bir GSM operatörü işbirliğiyle gerçekleştirilen Geleceği Yazan Kadınlar...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve özel bir GSM operatörü işbirliğiyle gerçekleştirilen Geleceği Yazan Kadınlar Eğitim Projesi tamamlandı. Eğitimlere 18 ilden bin 400 kadın katıldı.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve özel bir GSM şirketi işbirliğiyle gerçekleştirilen Geleceği Yazan Kadınlar Eğitim Projesi tamamlandı. Diyarbakır Ticaret Borsasında (DTB) 10 Haziran'dan bu yana devam eden eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikaları törenle verildi. Törene, TOBB Diyarbakır Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Akyıl, KGK İcra Kurulu Üyesi Nezahat Barutçu, Diyarbakır Teknokent Yetkilisi ve Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Yasin Sönmez, Yazılım Mimarı Ahmet Karakaya ve Eğitmen Elif Aybüke Aslan ile öğrenciler katıldı.

TOBB Diyarbakır Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Akyıl, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde yürütülen çalışmanın, kadınların yazılım çağında geri kalmaması ve mobil teknolojileri tanıyıp girişimcilikte öne geçebilmelerini sağlamayı amaçladığını söyledi. Akyıl, "Diyarbakır'ın da içinde olduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri, Antalya, Denizli, Van, Adana, Eskişehir, Sivas, Aydın, Gaziantep, Samsun, Karabük ve Elazığ olmak üzere 18 ilde hafta sonu yüz yüze, hafta içi ise online olarak eğitimler verildi. Bu eğitimleri üstün başarı ile tamamlayan 25 Üniversite öğrencilerimizin içerisinde ülke genelinde yapılacak olan yarı finale ilimizden iki grup katılmaya hak kazanmıştır. Umarım bu iki başarılı projemiz yarı finalde de üstün başarı gösterip, finale katılmaya hak kazanacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere sertifikaları verildi.

Geleceği Yazan Kadınlar Eğitim Projesi tamamlandı

Geleceği Yazan Kadınlar Eğitim Projesi tamamlandı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.