Genç Girişimciler İçin İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları

Genç Girişimciler İçin İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları

Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu tarafından düzenlenen "Genç Girişimciler İçin İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları" başlıklı konferansta;...

Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu tarafından düzenlenen "Genç Girişimciler İçin İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları" başlıklı konferansta; yazar, televizyon programcısı ve girişimci Ömer Ekinci, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda öğrencilerimizle bir araya geldi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananlarla ilgili video gösterimiyle başlayan etkinlikte, Akademik Koordinasyon Topluluğu Başkanı Eray Genç konferans öncesi bir konuşma gerçekleştirdi. Topluluk olarak başarıdan daha büyük hedeflerinin olduğunu ifade eden Genç, amaçlarının her zaman bir olmak ve beraber olmak olduğunu söyledi. Kapılarının bütün öğrenci arkadaşlarına açık olduğunu belirten Genç, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmasının sonrasında etkinliğin konferans bölümüne geçildi. "Genç Girişimciler" konulu konferansını vermek üzere sahneye davet edilen Ömer Ekinci, Düzce Üniversitesinin kendisi için özel bir üniversite olduğunu ve çeşitli vesilelerle Düzce'ye geldiğini ifade ederek sözlerine başladı.

Bu güne kadar 300'ü aşkın konferansa katıldığını dile getiren Ekinci, gençlerin sorunlarına tercüman olmak istediğini belirterek girişimcilikle ilgili kendi hayat hikayesinden örnekler verdi. Değişimi çok iyi okumanın üzerinde duran davetli konuşmacı, rasyonel olmanın ve adil davranmanın önemine dikkat çektiği konuşmasında gençlerin hayat kalitesini artırmaları için "Kırık Camlar Teorisi ve Mavi Okyanus Stratejisinden" bahsetti.

Hayal kurmanın çok önemli olduğunu söyleyen ve kalpten inanılırsa hayallerin gerçekleşebileceğini kendi yaşadığı tecrübeler ışığında anlatan davetli konuşmacı, hayatta başarılı olmak için olumsuz yorumlara kulak asılmaması tavsiyesinde bulundu.

Hayatı, bir fırsatlar defilesi şeklinde nitelendiren Ömer Ekinci, konuşmasını "Bir insan bir şeyi gerçekten isterse, tabiattaki her şey onun olmasına yardım eder" sözüyle sonlandırdı.

Genç Girişimciler İçin İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları

Genç Girişimciler İçin İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.