Genç Sağlık Sen’den Üyelerine Ücretsiz Tatil Müjdesi

Genç Sağlık Sen’den Üyelerine Ücretsiz Tatil Müjdesi

Kısa zamanda üye sayısı hızla yükselen Genç Sağlık Sen, yine ses getiren bir organizasyona imza attı. Sendika, üyelerinin sosyalleşmesi ve eğitim amaçlı Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde tatil organize etti. Sağlık ve sosyal hizmet alanlarında...

Kısa zamanda üye sayısı hızla yükselen Genç Sağlık Sen, yine ses getiren bir organizasyona imza attı. Sendika, üyelerinin sosyalleşmesi ve eğitim amaçlı Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde tatil organize etti.

Sağlık ve sosyal hizmet alanlarında Türkiye genelinde hızla büyüyen Genç Sağlık Sen, yine ses getirecek bir organizasyona imza attı. Antalya’da üyelerini ücretsiz tatil hediye eden sendikadan yapılan açıklamada, “Genç Sağlık Sendikası, her bir üyesini meslektaşlarıyla tanışması, sosyalleşmesi ve alanında gerekli eğitimleri alması için Antalya’da tatil organizasyonu düzenliyor. Üyelerine özel ücretsiz psikolojik, hukuki, akademik, ekonomik ve sosyal desteklerini sürdüren Genç Sağlık Sendikası bu kez sağlık emekçilerinin yoğun iş yükü ve stresten uzaklaşması için harekete geçti” denildi. Sendikanın tatil müjdesi sosyal medyada gündem oldu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.