Genç Sağlık Sendikası Balıkesir Şubesi Açıldı 

Genç Sağlık Sendikası Balıkesir Şubesi Açıldı 

Genç Sağlık Sendikası Balıkesir Şubesi yoğun bir katılımla hizmete girdi. Kurulmasının ardından kısa süre içerisinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen sağlık sendikası olan ve 50 bini aşkın üye sayısına ulaşan Genç Sağlık Sendikası...

Genç Sağlık Sen Balıkesir Şubesi açıldı

Genç Sağlık Sendikası Balıkesir Şubesi yoğun bir katılımla hizmete girdi.

Kurulmasının ardından kısa süre içerisinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen sağlık sendikası olan ve 50 bini aşkın üye sayısına ulaşan Genç Sağlık Sendikası şubeleşmeye devam ediyor. Yurdun dört bir yanında kısa sürede teşkilatlanan Genç Sağlık Sendikası Balıkesir şubesi açıldı. Açılışa katılım sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ile Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı, Genel Başkan Osman Kaya ile görüşme gerçekleştirdi. Her türlü felakette cansiperane mücadele eden sağlık çalışanlarına desteklerini her daim sürdüreceklerini belirten Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Genç Sağlık Sendikası’na tebriklerini iletti. 

Ulaşılabilir Bir Sendika Olduğunuz İçin Teşekkür Ederiz 

Genç Sağlık Sendikası Balıkesir Şube Başkan Yardımcısı Çiğdem Aydınöz ise daha önce hiçbir sendikaya bu kadar kolay bir şekilde ulaşamadığını ancak Genç Sağlık Sendikası ile sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunları çözmek, özlük ve mali hakların kazanımı adına çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Milli Olduğunuz İçin Tebrik Ederim 

Aydınöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Daha önce hiçbir sendikanın genel merkez yönetimine bu kadar ulaşılabilir olduğunu görmemiştim. Sizin gibi gençler ile bir arada olarak sektörümüzde var olan eksikleri düzeltmenin yan sıra mali ve özlük haklarımızın kazanımı adına sizlerle olmaktan mutluluk ve kıvanç duyuyorum” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 



Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.