Genç Sağlık Sendikası Sağlık Çalışanlarına İndirimli Ulaşım İçin Görüşmelerini Sürdürüyor

Genç Sağlık Sendikası Sağlık Çalışanlarına İndirimli Ulaşım İçin Görüşmelerini Sürdürüyor

Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Dinçer İlboğa ve Genç Sağlık Sendikası Aile Sağlığı Merkezi Grup Elemanları Komisyon Başkanı Büşra Şahiner, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdür Yardımcısı Emir Gür ile...

"Genç Sağlık Sendikası Sağlık Çalışanlarına İndirimli Ulaşım İçin Görüşmelerini Sürdürüyor*

Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Dinçer İlboğa ve Genç Sağlık Sendikası Aile Sağlığı Merkezi Grup Elemanları Komisyon Başkanı Büşra Şahiner, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdür Yardımcısı Emir Gür ile görüşme gerçekleştirdi.

Genç Sağlık Sendikası Geçtiğimiz Hafta da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İle Görüştü

Görüşme kapsamında kamu/özel fark etmeksizin tüm sağlık çalışanlarının toplu ulaşım ve belediye hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmesi talep edildi. Genç Sağlık Sendikası, geçtiğimiz hafta da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Müdürü Osman Kılıçaslan ile görüşme gerçekleştirmiş, her koşulda en ön safta mücadele eden sağlık çalışanları için belediyeye bağlık sosyal tesis ve toplu ulaşım araçlarının kullanımında ayrıcalık talep edilmişti. Sendika tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Dinçer İlboğa Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi Ego Genel Müdür Yardımcısı Sayın Emir Gür İle Görüşme Gerçekleştirdi. Yapılan Görüşmede,Pandemi Döneminde Elde Edilen Hakların Devamlılığın Sağlanmasını Özel Sektör ve Kamu Farketmeksizin Tüm Sağlık Çalışanlarına, Sağlıkçı Kartı Olmayan Asm Grup Elemanlarına, Belediye Ve Bağlı Kuruluşlara Ait Sosyal Tesis Ve Toplu Taşıma Hizmetlerinden ; İndirimli Faydalanılması Konusundaki Talebimiz İletilmiştir” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.