Gerede Halaçlar Köyü

Gerede Halaçlar Köyü

Halaçlar Köyü haberleri, Gerede Halaçlar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Halaçlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Halaçlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gerede Halaçlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Halaçlar köyü son dakika gelişmeleri, Halaçlar köyüne özgü yemekler, Gerede Halaçlar köyünün tarihi, Halaçlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Halaçlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Halaçlar, Bolu ilinin Gerede ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Halaçlar Köyü Resimleri ve Halaçlar  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gerede Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gerede Bolu Arası Kaç Km? Gerede Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Gerede Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Gerede Halaçlar Köyünde doğan biri var mı? Gerede Doğumlu Ünlüler Kimler?

Halaçlar, Bolu ilinin Gerede ilçesine bağlı bir mahalledir.Selçuklulardan kalma bir köydür.Oğuz-Türkmen Kınık boyundan gelmektedir.Höşmerim kedibatmaz gibi değişik yemek türleri vardır.Bolu iline 59 km, Gerede ilçesine 9 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Ayrıca internet bağlantısıda 2009 yılında köye getirilmiştir.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.