Gkv’den Tl’ye Destek

Gkv’den Tl’ye Destek

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları çeşitli bankalarda bulunan döviz hesaplarını Türk Lirasına çevirerek TL'ye destek verdi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları çeşitli bankalarda bulunan döviz hesaplarını Türk Lirasına çevirerek TL'ye destek verdi.

Kuruluşunun 53.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının sadece eğitim alanında değil, ülke ve kent ekonomisine oluşturduğu katma değere de dikkat çekilerek 2015 gelirler vergi sıralamasında kurumun vergi rekortmenleri arasında 59. sırada yer aldığı açıklandı.

Türkiye'nin eğitim alanında yarım asırlık geçmişiyle önemli bir yere sahip olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Türk Lirasının güçlenmesine yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan çağrıya destek vererek çeşitli bankalarda bulunan döviz hesaplarını TL hesaplarına çevirdi. Türkiye'de eğitimin yanı sıra ülkenin birçok konuda gelişmesine önemli katkılar sağlayan ve Gaziantep ekonomisine katma değer oluşturan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2015 yılı vergilendirme döneminde kurumlar vergi rekortmenleri sıralamasında da 59.sırada yer alarak ilk yüz içerisindeki yerini almıştı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının önümüzdeki süreçte de ülke ekonomisine katma değer oluşturabilmek için yatırımlarını sürdüreceği de açıklandı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.