Göle Hoştülbent  Köyü

Göle Hoştülbent Köyü

Hoştülbent Köyü haberleri, Göle Hoştülbent Köy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hoştülbent köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ardahan Köyleri Arasında yer alan Hoştülbent Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Göle Hoştülbent köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hoştülbent köyü son dakika gelişmeleri, Hoştülbent köyüne özgü yemekler, Göle Hoştülbent köyünün tarihi, Hoştülbent köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hoştülbent köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hoştülbent , Ardahan ilinin Göle ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hoştülbent  Köyü Resimleri ve Hoştülbent  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Göle Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Göle Ardahan Arası Kaç Km? Göle Hava Durumu? Ardahan Köyleri ve Göle Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ardahanlı iseniz Ardahan Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ardahanlı Ünlüler arasında Çıldır Hoştülbent  Köyünde doğan biri var mı? Göle Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hoştülbent , Ardahan ilinin Göle ilçesine bağlı bir köydür.  

Ardahan iline 56 km, Göle ilçesine 12 km uzaklıktadır. Köy, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır; kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol stabilize olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.