Gönül Dağı 44.Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı 44.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 44.Bölümünde neler olacak? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 44.Bölümünü cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ramazan ve Asuman’ın aşkları iyice çıkmaza girmiştir. İkisi için de umutlar iyice tükenmişken beklenmedik biri devreye girer. Ramazan ve Asuman yeniden kavuşabilecek midir?
 
Yıllar sonra oğluna kavuşan Döndü, Kenan için bir hayır yapmak ister. Cemile’nin bunu Yağmur için sanmasıyla oluşan yanlış anlama, Döndü, Cemile ve Veysel arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir?

 
Uçan arabayı yetiştirmeye çalışan Taner, Veysel ve Ramazan çizimleri yapacak birine ihtiyaç duyarlar. Ramazan’ın Asya’yı getirmesiyle çözülen problemin sonucunda amcaoğulları başarılı olabilecek midir?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü olan 44.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Gönül Dağı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.