Google Cast, Chrome'a Eklendi!

Google Cast, Chrome'a Eklendi!

Google, akıllı telefon, tablet veya dizüstü bilgisayar üzerinden TV'ye direk görüntü bağlantısı sağlayan Cast özelliğini internet tarayıcısı Google Chrome'a eklediğini duyurdu!

Google, Chrome'un masaüstü platformuna yönelik olarak getirdiği güncellemesi ile Cast özelliğinin, kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

Kullanıcıların ek uzantılara gerek olmadan, tarayıcı sekmelerini biçimlendirebilecekleri özellik, herhangi bir sekme açıldıktan sonra yapılacak sağ tıklama ile araçlar bölmesinde kullanıcıların hizmetinde olacak.

google-cast-chrome-tools-1467539699.jpg

Google uzantısının çalışmasını engellemeyecek yeni özellik, kullanıcılara sekme biçimlerine erişim noktasında kolaylık sağlayacak. Kullanıcılar yeni özellik beraberinde, tarayıcı çözümlerinde daha temiz bir internet deneyimine sahip olabilecekler.

Google, Cast özelliği bünyesinde; bitrate, kalite, herhangi bir çözünürlüğe sahip sekme seçeneklerinde düzenleme imkanına sahip olacaklar. Tanıtılan yeni uygulama, sistemin internet ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere, kullanıcı ağlarını optimize edecek.

unnamed-1467539715.jpg

Kullanıcıların "Cast" özelliğinin kişiselleştirilmiş internet deneyimlerine son derece katkıda bulunacağı dile getiriliyor.

Google'ın son dönem merkezli olarak site bünyesinde gerçekleştirmiş olduğu kullanııcıya odaklı reklam çözümleri göz önüne alındığında; şirketin internet-kullanıcı etkileşimini odağına aldığını söyleyebiliriz.

yazarAta Ateş

SDN-ShiftDelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.