Gülizar 3. Bölüm Fragmanı İzle

Gülizar 3. Bölüm Fragmanı İzle

Gülizar dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü cumartesi Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Gülizar dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülizar, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Gülizar dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

Gülizar 2. Bölüm Özeti

Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat, farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir.

Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o  aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir.

Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.

Gülizar dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Gülizar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülizar dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.