Gülizar 7. Bölüm Fragmanı İzle 3 Mart

Gülizar 7. Bölüm Fragmanı İzle 3 Mart

Gülizar 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülizar dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Gülizar dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü cumartesi Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Gülizar dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülizar, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Gülizar dizisi 7. Bölüm yeni fragman izle…

Gülizar Dizisi Konusu

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.

Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir.

Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

Gülizar Dizisi Oyuncuları

Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Ömer Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerif Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)

gulizar-7-bolum-fragmani

Gülizar 6. Bölümde Neler Olacak?

İstanbul’un Yolunu Tutan Gülizar ile Murat’ın Yolları Ayrılıyor Mu?

Şerif’in silahlı tehdidine maruz kalan Gülizar, Murat tarafından kurtarılır. Ancak bu esnada Tuğrul vurulur. Candan, hem çocuklarının Gülizar yüzünden tehlike altında olmasından hem de pavyon geçmişlerinin ortaya çıkmasından dolayı onları evden kovar. Ancak Gülizar, gitmeden önce aileye son bir ders verir. Parada pulda gözünün olmadığını ispatlamak için reddi miras yaparak İstanbul’un yolunu tutar.

Gülizar’dan ve ona verecekleri mirastan kurtuldukları için çok mutlu olan Sepetçi Ailesinin bu mutluluğu kısa sürer. Çiftlikte yaşanan beklenmedik bir gelişme onlara hayatlarının şokunu yaşatır.

Murat, Gülizar’a aşık olduğunu kesin olarak anlasa da duygularını inkar eden Gülizar,  en büyük hayali olan şarkıcılık için önemli bir adım atar.  Kartal Söz Prodüksiyon’la anlaşan genç kız,  yeni bir hayata başlar. Ancak yaptığı anlaşmanın tadını çıkarmaya fırsat bulamadan kapısına gelen sürpriz misafir olayların seyrini değiştirecektir.

Gülizar, çiftlikten gidiyor; Murat ile yolları ayrılıyor!

Gülizar'ın ve Suzan'ın geçmişi çiftlikte öğrenilmiştir. Pavyonda çalıştıklarını öğrenen aile bireyleri, bu konunun üstüne giderek, Gülizar'ı göndermek isterler.

Gülizar, merakla beklenen yeni bölümüyle 24 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Gülizar 5. Bölüm Özeti; Murat, Mine'den ayrılıp yeni bir hayat kurmaya karar veriyor! Mine bu kararla birlikte büyük bir yıkıma uğruyor!

Murat, nişanın bozulmasıyla birlikte Mine'den ayrılmaya karar veriyor. Hem Mine'den hem de çiftlikten ayrılmak isteyen Murat, bu konuda babası Veysel'i ikna edemiyor. Mine ise Murat'ın ayrılık kararıyla deliye dönüyor.

Olan bitenlere şaşkınlıkla bakan Gülizar ise Murat'ın Mine'ye yaptığını doğru bulmuyor. Peki Murat, çiftlikten taşınacak mı? Veysel, onu bu kararından döndürebilecek mi? Gülizar, Murat ve Mine arasında olanlardan sonra ne yapacak?

Gülizar yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Gülizar dizisinin yeni bölümü olan, 7. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Gülizar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülizar dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.