Gülperi 11. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 11. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünü cuma günü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülperi, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Gülperi dizisi 11. Bölüm yeni fragman izle…

gulperi-11-bolum-fragmani

Gülperi 11. Bölüm İzle

Şeyma’nın Kadir’in eşi olduğunu öğrenen Gülperi’nin şok olduğu heyecan dolu tanıtımda Şeyma, soluğu Yakup’un yanında alıyor. Şeyma’nın “Davanıza talibim Yakup Bey!” sözleri dikkat çekerken, Yakup’un bu teklife ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Başı belaya giren Hasan kurtulmanın yollarını ararken Kadir, Artemis’in Hasan’ı tanıdığını öğreniyor.

Şeyma’nın Bedriye’ye iftira attığını öğrenen Kadir öfkeden deliye dönüyor. Boşanma kararı alan Kadir’in Şeyma’yı affetmediği tanıtımda Gülperi, karşısında Kadir’i buluyor. Kadir’in “Aşkımın peşinden gitmeliydim. Yanlış kadınla evlenmişim ben” itirafıyla şaşkınlığını gizleyemeyen Gülperi’nin ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan, 11. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Gülperi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülperi dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.