Gülperi 15. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 15. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünde neler olacak? Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünü cuma günü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülperi, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Gülperi dizisi 15. Bölüm yeni fragman izle…

gulperi-15-bolum-fragmani

Gülperi 15. Bölüm İzle

 Can’ın gözyaşları içinde Gülperi ve kardeşlerinden koparıldığı tanıtımda Gülperi, gitmesine engel olamadığı Can’dan af diliyor. Yakup sert sözleriyle Hasan’ın sınırlarını zorlarken Kadir, Eyüp Taşkın dosyasını eline alıyor. Elinde çakmakla görülen gizemli kişinin kim olduğu merak uyandırırken, perişan olan Gülperi ve çocukların Can için neler yapacağı merakla bekleniyor.

 Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede  Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır. Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer.

Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır.Bedriye’nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi’nin karşısına Can’ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir. Şaşkına dönen Gülperi’yi yeni sürprizler beklemektedir.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan, 15. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Gülperi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülperi dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.