Gülperi 2. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 2. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Gülperi 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü cuma günü show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gülperi, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Gülperi dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

gulperi-2-bolum-fragmani

Gülperi 2. Bölüm İzle

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi, ses getiren tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Gülperi’nin çocuklarının kararını gözyaşlarıyla beklediği heyecan dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Avukat Kadir (Timuçun Esen), Yakup’un (Tarık Papuçcuoğlu) karşısına çıkıyor.

Kadir’in tehdidine boyun eğmeyen Yakup’un “Hapse mi, mezara mı hep birlikte yaşayıp göreceğiz!” sözleri gerilimi yükseltirken, Gülperi çocuklarını Gaziantep’ten İstanbul’a getiriyor. Yeni evlerine gelen çocukların yaşadığı hayal kırıklığı dikkat çekerken, kızı Bedriye’nin (Aleyna Özgeçen) sert tepkisi Gülperi’yi şoke ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Gülperi, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Gülperi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Gülperi dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.