Gülperi 4. Bölüm Fragmanı

Gülperi dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Gülperi'nin oğlu Hasan ile Kadir'in kızı Artemis'in yeni bölümde yollarının kesişeceği ortaya çıktı.

Velayet davasını kazanan fakat Yakup’un planıyla Bedriye’nin peşinden Taşkınhan’a giden Gülperi, kızını bulmak için elinden geleni yaptı. Gülperi’yi yalnız bırakmayan Kadir, bu mücadelede ona en büyük desteği veren kişi oldu. Kızı Artemis’in ortadan kaybolduğunu öğrenen Kadir, apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. 

Kızının evlenmemesi için elinden geleni yapan Gülperi, Yakup’un Bedriye’yi zorla vermek istediği Ali’nin eski nişanlısını bulup, ona nasıl zarar verdiğini Kaymakam’a gösterip Yakup’tan şikayetçi oldu. Ancak bu hareketiyle Yakup’tan öldüresiye dayak yedi.

Yakup, Gülperi’nin inatçı ruhuyla baş edebilmek için Bedriye’ye kavuşması karşılığında ona bir teklifte bulundu. Ancak kendisine bu teklifin yapıldığı sırada ne yazık ki Bedriye Ali’nin tecavüzüne uğramıştı. Gülperi ya çocuklarının yanında kalıp Ejder’le evlenecekti ya da Bedriye’yi evlendireceklerdi.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar