Gülsin Onay Piyano Günleri Emre Yavuz Konseriyle Devam Etti

Gülsin Onay Piyano Günleri Emre Yavuz Konseriyle Devam Etti

Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Gülsin Onay Piyano Günleri, üçüncü gününde muhteşem bir yeteneği ağırladı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Gülsin Onay Piyano Günleri, üçüncü gününde muhteşem bir yeteneği ağırladı. Birçok uluslararası ödüle sahip genç piyano sanatçısı Emre Yavuz, Süleymanpaşalıların kulağının pasını sildi.

Sanatçı, bir buçuk saatlik performansında; Noktürn Op. 48 No. 2 (F. Chopin), Rapsodi Op. 79 No. 1 (J.Brahms), 12 Ländler D. 790 (F. Schubert), Mi minör Vals Op. Posth. (F. Chopin), Allegro Appassionato Op. 80 (C. Saint-Saëns), Etüd-Tablo Op. 33 No. 2 (S. Rahmaninov), Balad No. 4 Op. 52 (F. Chopin), Kuğu (piyano solo için uyarlama: Emre Yavuz) (C. Saint-Saëns), Etüd-Tablo Op. No. 39 (S. Rahmaninov) isimli eserleri icra etti.

Konsere Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da katıldı. Müzikseverlerin dakikalarca ayakta alkışladığı performansın ardından Emre Yavuz'a çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Emre Yavuz'a teşekkür ederek, "Sanatçımıza, bize yaşattığı bu güzel gece için teşekkür ediyoruz. Yıllarca unutulmayacak bir konserdi. Önümüzdeki yıllarda kendisini tekrar burada görmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Gülsin Onay Piyano Günleri, "Harika Çocuk" lakaplı 14 yaşındaki piyano sanatçısı Tuna Bilgin ve Eren Yahşi konserleri ile devam edecek.

Gülsin Onay Piyano Günleri Emre Yavuz Konseriyle Devam Etti

Gülsin Onay Piyano Günleri Emre Yavuz Konseriyle Devam Etti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.