Gümüşhane’de Kaybolan Yaşlı Adam 4 Saat Sonra Bulundu

Gümüşhane’de Kaybolan Yaşlı Adam 4 Saat Sonra Bulundu

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Demirkapı köyünde kızıyla birlikte yaşayan 84 yaşındaki Hasan Yiğit, akşam saatlerinde kaybolunca 4 saat süren...

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Demirkapı köyünde kızıyla birlikte yaşayan 84 yaşındaki Hasan Yiğit, akşam saatlerinde kaybolunca 4 saat süren arama sonucunda gece yarısı bulundu.

Alınan bilgiye göre, Demirkapı köyü Akgüney mahallesinde kızıyla birlikte yaşayan Hasan Yiğit (84), kızının Torul ilçe merkezinde kurulan salı pazarına gitmesinin ardından tek başına kaldığı evden akşam saatlerinde ayrıldı.

Akşam eve döndüğünde babasını bulamayan kızı Meryem Öztürk, akrabalarına ve köylülerine haber verdikten sonra yaptıkları arama sonucunda babasını yine bulamayınca bu kez Alo 156 Jandarma İhbar hattını arayarak yardım istedi.

Olayın öğrenilmesi ile birlikte Torul ilçe Jandarma Komutanlığı timi, Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı ekipler köy halkının da yardımıyla yaklaşık 10-15 kişi ile arama çalışmalarına başladı.

Saat 18.50'de başlayan arama çalışmasına Jandarma İz Takip Personeli ve İz Takip Köpeği "Dost"ta katılırken, iz takip köpeği "Dost'un arazide yaptığı iz takibi sonucu yaşlı adam saat 22.10 sıralarında, aynı vadide yer alan Kopuz köyünde kurulu Hidroelektrik santrali yakınlarında ki barakada sağ olarak bulundu ve ailesine teslim edildi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.