Başkan Dalgıç: "Ödül Doğru Yolda Olduğumuzun Göstergesi"

Başkan Dalgıç: "Ödül Doğru Yolda Olduğumuzun Göstergesi"

Türkiye'nin en çok ilgi gören festivallerinin başında gelen 7. Alaçatı Ot Festivalinin, "Shining Star Awards 2016" ödül töreninde "En Başarılı Festival"...

Türkiye'nin en çok ilgi gören festivallerinin başında gelen 7. Alaçatı Ot Festivalinin, "Shining Star Awards 2016" ödül töreninde "En Başarılı Festival" ödülünü almasını değerlendiren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Alaçatı Ot Festivalinin ödüllendirilmesi, doğru yolda olduğumuzun göstergesidir" dedi.

Eğlence, rekreasyon ve spor alanlarına yönelik farkındalık oluşturmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla organize edilen Shining Star Awards 2016'da, "Alaçatı Ot Festivali" "En Başarılı Festival" ödülüne layık görüldü. Alaçatı Ot Festivalinin ödül kazanması ile ilgili bir açıklama yapan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "9 Deneyim 9 Durak" projesiyle yola çıktıklarını ifade ederek, "Çeşme'nin her bölgesinde, kendi gelenek, göreneklerini ve kendi yaşamını bir festival haline getirmek, gelecek kuşaklara kültürel yapıyı taşımak amacındayız. Alaçatı'da 7'ncisi yapılan Ot Festivali ile birlikte, bundan sonraki 9 Durak 9 Deneyim projesiyle ortaya çıkan diğer festivallerimizi, 50'ncisini, 100'üncüsünün yapılacağı şekilde gelenekselleştirmek istiyoruz. Ne kadar doğru yolda olduğumuzu da aldığımız bu ödül gösteriyor. Alaçatı Ot Festivali, alınan ödülle taçlanmış oldu. Alaçatı Ot Festivalinin başarısının uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. Aldığımız ödülden büyük mutluluk duyuyoruz. Yöresel festivallerimizle, doğamızın bize verdiği otlarla yapılan geleneksel yemeklerimizi, tatlılarımızı, mezelerimizi gelecek kuşaklara aktarabilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Başkan Dalgıç: "Ödül Doğru Yolda Olduğumuzun Göstergesi"

Başkan Dalgıç: "Ödül Doğru Yolda Olduğumuzun Göstergesi"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.