Hadi Be Oğlum Filminin Konusu Nedir? Hadi Be Oğlum filmi oyuncuları kimlerdir?

Hadi Be Oğlum Filminin Konusu Nedir? Hadi Be Oğlum filmi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde KIVANÇ TATLITUĞ, ALİHAN TÜRKDEMİR, YÜCEL ERTEN, BÜŞRA DEVELİ'nin oynadığı Hadi Be Oğlum filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Hadi Be Oğlum filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde KIVANÇ TATLITUĞ, ALİHAN TÜRKDEMİR, YÜCEL ERTEN, BÜŞRA DEVELİ'nin oynadığı Hadi Be Oğlum filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Hadi Be Oğlum filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Hadi Be Oğlum filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

HADİ BE OĞLUM TAKİP FİLMİNİN KONUSU

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali'nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir...

HADİ BE OĞLUM FİLMİ OYUNCULARI

KIVANÇ TATLITUĞ, ALİHAN TÜRKDEMİR, YÜCEL ERTEN, BÜŞRA DEVELİ

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.