Haftanın En Çok İndirilen Filmleri

Haftanın En Çok İndirilen Filmleri

BitTorent verilerine göre geçtiğimiz haftanın en çok indirilen filmlerini derledik. Batman v Superman filminin liderliği aldığı listede bu hafta üç yeni film bulunuyor.

Her ne kadar içerik üreticileri yıllardır Torrent'ın önüne geçmek istese de bu pek mümkün olmuyor bildiğiniz gibi. Her gün milyonlarca insan "Torrent'a düşen" filmleri, müzikleri ve dizileri indirmeye devam ediyor.

Peki, 4 Temmuz itibarıyla sonlanan geçtiğimiz hafta en çok hangi filmler indirildi?

1- Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman ve Superman'i karşı karşıya getiren Dawn of Justice, Zack Synder'ın yönetmenliğinde beyaz perdeye taşındı. Ben Affleck ve Henry Cavill'in başrolünü üstlendiği film, Hans Zimmer imzalı müzikleriyle öne çıkıyor.

#https://youtu.be/IwfUnkBfdZ4#

2- Independence Day: Resurgence
Roland Emmerich imzalı 1996 yapımı Oscar Ödüllü Kurtuluş Günü'nün 20 yıl ardından gelen devam filminin yönetmenliğini bir kez daha Emmerich üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King gibi yeni isimler bulunurken, Vivica A. Fox  ve Jeff Goldblum ilk filmdeki rolleri için geri dönüyor. İlk filmin başrollerinden Will Smith ise filmde yer almıyor.

#https://youtu.be/LbduDRH2m2M#

 

3- Finding Dory
Dory her 10 saniyede bir yaşadığı hafıza kaybından muzdarip masum, mavi bir cerrahbalığıdır ve hatırladığı tek şey daha yavruyken ailesinden ayrı düştüğüdür.

Dory, dostları Nemo ve Marlin'in yardımıyla ebeveynlerini bulmak için destansı bir maceraya atılır.

#https://youtu.be/pSf-5vbVpAU#

4- Warcraft
World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor.

#https://youtu.be/RhFMIRuHAL4#

5- Central Intelligence
Eski bir dostuyla uzun bir aradan sonra Facebook aracılığıyla yeniden bir araya gelen bir muhasebecinin kendisini uluslarası casusluk dünyasının tam göbeğinde bulmasını konu alan film hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor.

#https://youtu.be/iUMZviyljUI#


6- Me Before You
Tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamını sürdürmek zorunda olan yarı felçli genç adam, bakıcı olarak küçük bir kasabada yetişmiş genç kadını istihdam ettir. Bu genç adam ve kadının bir araya gelişi hayatlarını yeni bir yola sürükleyecektir.

#https://youtu.be/T0MmkG_nG1U#

7- X-Men: Apocalyse
Medeniyetin şafağından beri, Apocalypse’e tanrı gözüyle bakılmaktadır. Marvel’in X-Men evreninin ilk ve en güçlü mutantı Apocalypse, birçok mutantın özelliğini kendinde toplayarak ölümsüz ve yenilmez olmuştur. Binlerce yıllık uykusundan uyandığında bulduğu dünya, onu büyük hayal kırıklığına uğratır. Kendine mutantlardan güçlü bir takım oluşturur.

#https://youtu.be/COvnHv42T-A#

8- Allegiant
Tris ve Four, doğup büyüdükleri şehri daha iyi bir yer haline getirme umudu ile duvarların arkasında tehlikeli bir göreve çıkar. Yaşadıkları dünya hakkında yeni gerçekler ortaya çıkarken, Tris ve arkadaşları kime güveneceklerine karar vermelidir.

#https://youtu.be/3-kflOQmXY0#

9- The Huntsman: Winter's War
Seriye yeni dahil olan Emily Blunt'un Buz Kraliçesi'ni Jessica Chastain'ın ise savaşçıyı canlandıracağı yapımda ilk filmin avcısı Chris Hemsworth ve kötü kraliçesi Charlize Theron rolleri için tekrar kamera karşısına geçiyor.

#https://youtu.be/_W65ndip7MM#

10- Whiskey Tango Foxtrot
Amerikalı gazeteci Kim Baker’ın Afganistan ve Pakistan’da yaşadıklarını anlatan Whiskey Tango Foxtrot, komedi türünün yeni filmi.

#https://youtu.be/dxAcIWDi8ps#

yazarKerem Enginar

SDN-ShiftDelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.