Halka 12. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Halka 12. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Halka 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Halka dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Halka 12. Bölümünü salı günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Halka dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Halka, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Halka 12.Bölüm yeni fragman izle…

halka-12-bolum-fragmani

Halka 12. Bölüm İzle

Çağatay’ın Terzi’yi polisten kaçırması esnasında Cemal vurulmuştur. Kaan’ı aramakta olan Cihangir Yeşil Ev’e gelmiştir. Kaan Cemal’in hayatında endişe ederken kimliğinin açığa çıkması tehlikesi ile karşı karşıyadır. Cemal’in vurulması Bahar’ı da kahredecektir. Polis kendi içindeki köstebeği aramaya başlar.

Terzi’nin nerde ve kimin elinde olduğu bilinmemektedir. Halka, Terzi’nin peşindedir. İskender, Halka’daki gelişmelerden tedirgin olmuştur. Kendisini ve Müjde’yi korumaya çalışacaktır. Cihangir, geçmişini yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Geçmişine dair keşfettikleri onu ve Kaan’ı yeni tehlikelerle yüz yüze getirir.

Halka dizisinin yeni bölümü olan, 12.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Halka Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Halka dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı TRT 1’de...

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.