Hastanelerde Yapılan Bazı İşlemler Güzellik Salonlarında Da Uygulanacak

Hastanelerde Yapılan Bazı İşlemler Güzellik Salonlarında Da Uygulanacak

Sıcak havanın etkisini göstermesiyle birlikte insanlar, epilasyon için güzellik salonlarının yolunu tutmaya başladı.

Sıcak havanın etkisini göstermesiyle birlikte insanlar, epilasyon için güzellik salonlarının yolunu tutmaya başladı. Daha önce sadece hastanelerde uygulanan lazer epilasyon işlemi artık güzellik salonlarında da uygulanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2017 Referandumu öncesi, "Güzellik uzmanlarının tıbbi cihaz kapsamına girmeyen cihazları kullanarak tıbbi amaçlı olmayan işlemleri yapabilmesi ve bu uzmanların sahip olması gereken belgeleri düzenleyen" kararnameyi imzalamasının ardından hastanelerde yapılan bazı işlemler güzellik salonlarında da uygulanmaya başlandı. Bu uygulamalar içinde en çok tercih edilenler arasında lazer epilasyon işlemi bulunuyor. İnsanlar hem hastane ortamından kurtulmak hem de sıra beklemeden güzellik merkezlerinde lazer epilasyon işlemi yaptırıyor.

"Müşterilerimize en kıymetli şeye yani zamanlarına yatırım yapıyoruz"

Konuyla ilgili konuşan Güzellik Uzmanı Sedef Kumru, kişisel temizliğin en etkili çözümlerinden biri olan lazer epilasyonun artık güzellik uzmanlarının gözetiminde olduğunu belirterek, "Kişisel temizliğin en önemli çözümlerinden biri olan lazer epilasyon artık güzellik uzmanlarının gözetiminde, güzellik salonlarında yapılmasına lokal bazda izin verilmiştir. Bu işe gönül vermiş, eğitimini almış ve profesyonel hizmet sunan bizim gibi güzellik salonlarında, genel bazda ülkemiz insanına kolay, hızlı, sürdürülebilir ve kaliteli bir yaşam fırsatı yakalanmıştır. Biz Abdil Kumru ailesi olarak 14 yıldır lazer epilasyon hizmeti sunarak, lazer epilasyon yaptıran müşterilerimize en kıymetli şeye yani zamanlarına yatırım yapıyoruz. Ağda, ip yöntemi gibi periyodik olarak yapılan, can acıtan, zaman harcayan ve cilt yıpranmalarına sebep olan bu yöntemlerin yerine lazer epilasyon ile tüy derdinden kurtulan ve zamanı kendilerine kalan mutlu müşterilere sahibiz" ifadelerini kullandı.

"Hastane ortamı ve acı dolu insanların arasında sıra beklenmesini de engelleyecektir"

Kumru ayrıca imzalanan kararname ile eğitimli ve profesyonel güzellik uzmanlarının artacağına da değinerek, "Lazer epilasyon, lazer cihazları ile üretilen lazer ışınlarının çeşitli dalga boyları melonin pigmentleri vasıtası ile kıl foliküllerine etki etmektedir. 1997 yılından beri hastane ve kliniklerde güvenle yapılmakta olan lazer epilasyon, FDA tarafından kalıcı epilasyon olarak onaylanmıştır. Bu teknoloji artık güzellik salonlarında da faaliyet göstermekle beraber sektörümüzde de eğitimli ve profesyonel güzellik uzmanları artacaktır. Dolayısıyla hizmet kalitesi de artacaktır. Güzellik salonlarında uygulanabilir olması lazer epilasyon yaptırmak isteyen kişilerin hastane ortamına, hastane kokusuna ve acı dolu insanların arasında sıra beklenmesini de engelleyecektir" şeklinde konuştu.

Hastanelerde Yapılan Bazı İşlemler Güzellik Salonlarında Da Uygulanacak

Hastanelerde Yapılan Bazı İşlemler Güzellik Salonlarında Da Uygulanacak

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.