Hastaneyi Fareler Bastı ! 

Hastaneyi Fareler Bastı ! 

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları, BSHA’ya yaptıkları açıklamada, “Doktor, hemşire ve hasta odalarından fareler çıkıyor, bu ortamda nasıl sağlıklı çalışmamız bekleniyor” dedi.  Kayseri’deki Erciyes Üniversitesi...

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları, BSHA’ya yaptıkları açıklamada, “Doktor, hemşire ve hasta odalarından fareler çıkıyor, bu ortamda nasıl sağlıklı çalışmamız bekleniyor” dedi. 

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları, BSHA’ya yaptıkları açıklamada, “Doktor, hemşire ve hasta odalarından fareler çıkıyor, bu ortamda nasıl sağlıklı çalışmamız bekleniyor” dedi. 

Kayseri’deki Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na ulaşarak, hastane içerisinde dolaşan fareler nedeniyle sağlık çalışanları ve hastaların büyük sorun yaşadığını söyledi. Farelerin sayısının her geçen gün arttığını, artık doktor, hemşire ve hasta odalarından farelerin çıktığını anlatan bazı hastane çalışanları, “Hastane yönetimi fareleri yakalamak için ‘Fare yapışkanı’nı kullanıyor. Fareler yapışkana yapışıp can veriyor. Biz bunları da görmek zorunda kalıyoruz. Fare sorununa acil bir çözüm bulmak istiyoruz” dedi. 

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları, BSHA’ya yaptıkları açıklamada, “Doktor, hemşire ve hasta odalarından fareler çıkıyor, bu ortamda nasıl sağlıklı çalışmamız bekleniyor” dedi. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları, BSHA’ya yaptıkları açıklamada, “Doktor, hemşire ve hasta odalarından fareler çıkıyor, bu ortamda nasıl sağlıklı çalışmamız bekleniyor” dedi.

“Bu Kadar Çok Olduğunu Bilmiyorduk!”

Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na konuşan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri, “Konu hakkında bilgimiz yok. Fareler zaman zaman görülüyor ama bu kadar çok olduğunu duymadık. Konuyu araştırıp size bilgi verelim” dedi. 

Fare Tuzağı Nasıl Çalışıyor ?

Fare Tuzağı Yapışkanı, sert bir karton üzerine sürülüyor. Farenin geçebileceği tahmin edilen bölgelere bu yapışkan bırakılıyor. Bu yapışkan üzerine peynir de konabiliyor. Fare yapışkana bastığında bir daha kurtulamıyor. 

Fareler Can Çekişiyor

Öte yandan farelerin can çekişerek öldüğü de gözlerden kaçmadı. 

Yasal Uyarı : BSHA Özel Haberi sadece aboneler tarafından kullanılabilir. BSHA abonesi olmayan yayıncılar, haber siteleri haberin tümünü veya bir kısmını alarak yayınlayamaz. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 



Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.