Hayat Sırları Dizisi Konusu

Hayat Sırları Dizisi Konusu

Hayat Sırları dizisi konusu kadar oyuncuları açısından da ilginç. Başrollerini Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç paylaşıyorlar. Güçlü oyuncu kadrosu, çarpıcı hikayesiyle 'Hayat Sırları' Yakında Star TV'de!

Hayat Sırları Dizisi konusu yaynında oyuncuları açısındadan da çok güçlü. Hayat Sırları Dizisi Oyuncularını kısaca tanıyalım. Yapımcılığını Gül Oğuz / Most Production’un üstlendiği ”Hayat Sırları” nın başrollerini Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç paylaşıyorlar.

Star Tv nin dizilerinden Hayat Sırları Dizisi Konusu İdealleri olan yönetmen Burak ile son derece başarılı olan avukat Seher’in sancılı aşk öyküsüne ve Seher’in ailesinin sürprizlerle dolu hayatına ışık tutuyor.

Geçtiğimiz sezon Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de I. Ahmet’i canlandıran Ekin Koç, yeni sezondaki tekliflerin arasından Most Production’un yeni projesi Hayat Sırları’nı seçti. Mahinur Ergun’un senaryosunu kaleme aldığı Hayat Sırları’nın yönetmen koltuğunda ise Gül Oğuz oturuyor. Hayat Sırları Çok yakında Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Hayat Sırları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Sırları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Hayat Sırları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

hayat-sirlari-dizisi-oyunculari.jpg

Hayat Sırları Konusu

İdealleri olan yönetmen Burak ile son derece başarılı olan avukat Seher’in sancılı aşk öyküsüne ve Seher’in ailesinin sürprizlerle dolu hayatına odaklanıyor. Bir yanda Seher ile Burak’ın yürek burkan tutkulu aşk öyküsüne diğer yanda ise Kuzgun ailesinin sıcacık ve sevgi dolu hayat öyküsüne tanık olacağız. Bu sevgi dolu aile an gelecek temelinden sarsılacak ve yavaşça yaklaşan tehlike ummadık bir zamanda hayatlarını tepetaklak edecek. İstanbul’da gözden uzak bir semtte açtıkları lokantada hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi ne olursa olsun ayakta ve hayatta kalmaya devam edecek.

Yıllardır imza attıkları her projede farklarını ortaya koyan güçlü isimleri bir arada göreceğimiz Hayat Sırları’nın genel yönetmenliğini Gül Oğuz üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz’un yer aldığı dizinin senaryosunu ise usta kalem Mahinur Ergun yazıyor. 24 Eylül’de çekimleri başlayan “Hayat Sırları” için 2000 metrekarelik bir alanda 50 kişilik ekiple özel bir dekor çalışması yapıldı. 6 ay süren ön hazırlık çalışmalarının ardından İstanbul’da başlayan dizinin tanıtım çekimleri de geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.

Hayat Sırları, yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatıyor.

Bir tarafta Burak ve Seher’in kalpleri acıtan, tutkulu ve gizemli aşk hikayesine tanık olurken, diğer taraftan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı’nın ve Kuzgun mutfağının her bir merdivenine, duvardaki her çatlağına sızan sımsıcak sevgi dolu hikayesine ortak olacağız. 

Hayat onları öylesine sıkıştıracak ki, bu sevgi dolu aileyi temellerinden sarsacak, usul usul yaklaşan büyük tehlikenin, her birinin canlarını acıtan sırların tek tek açığa çıkması, beklenmedik bir anda hayatlarını darmadağın edecek.

İstanbul’un gözden uzak semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasında 20 masalık dünyalarında büyük bir özenle hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi her şeye rağmen ayakta durmaya, hayatta kalmaya çalışacak.

Büyük sırlar yüklenmiş bu hikaye, dokunduğu her kalbi ısıtırken yakacak; okşarken acıtacak. Yüreğindeki sırları sırtında taşımak zorunda kalmış her seyirci bu sıradışı hikayenin suç ortağı olacak ve hiçbir seyirci Kuzgun Lokanta’dan boş dönmeyecek. 

Güçlü prodüksiyonu, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncuları ile “Hayat Sırları” çok yakında Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.