Hayat Sırları Dizisi Oyuncuları

Hayat Sırları Dizisi Oyuncuları

Hayat Sırları dizisi Star Tv nin iddialı yapımlarından birisi. Başrollerini Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç paylaşıyorlar. Güçlü oyuncu kadrosu, çarpıcı hikayesiyle 'Hayat Sırları' Yakında Star TV'de!

Hayat Sırları Dizisi konusu yaynında oyuncuları açısındadan da çok güçlü. Hayat Sırları Dizisi Oyuncularını kısaca tanıyalım. Yapımcılığını Gül Oğuz / Most Production’un üstlendiği ”Hayat Sırları” nın başrollerini Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç paylaşıyorlar.

Star Tv nin dizilerinden Hayat Sırları Dizisi Konusu İdealleri olan yönetmen Burak ile son derece başarılı olan avukat Seher’in sancılı aşk öyküsüne ve Seher’in ailesinin sürprizlerle dolu hayatına ışık tutuyor.

Geçtiğimiz sezon Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de I. Ahmet’i canlandıran Ekin Koç, yeni sezondaki tekliflerin arasından Most Production’un yeni projesi Hayat Sırları’nı seçti. Mahinur Ergun’un senaryosunu kaleme aldığı Hayat Sırları’nın yönetmen koltuğunda ise Gül Oğuz oturuyor. Hayat Sırları Çok yakında Star Tv ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Hayat Sırları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Sırları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Hayat Sırları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

hayat-sirlari-konusu.jpg

Hayat Sırları Dizisi Oyuncuları

Ekin Koç (Burak), 21 Haziran 1992 Antalya doğumlu genç oyuncu daha önceden Sana Bir Sır Vereceğim, Benim Adım Gültepe ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in kadrosunda yer almıştır.

Ekin Koç (d. 21 Haziran 1992, Antalya), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Ekin Koç, Antalya’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyuncu Vahide Perçin‘den oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynadı.

Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali & Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır. Kasım 2015'te Star TV'te yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır.

Hazar Ergüçlü (Seher), 1 Ocak 1992 Kıbrıs doğumlu Türk oyuncu daha önceden Kuzey Güney, Medcezir, Analar ve Anneler ile Yüksek Sosyete dizisinde rol almıştır. İlk rol aldığı Kuzey Güney ile adını duyuran güzel oyuncu başarılı çıkışını son rol aldığı Yüksek Sosyete dizisinde başrolle süsledi.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

1 Ocak 1992 Kıbrıs doğumlu Türk oyuncu daha önceden Kuzey Güney, Medcezir, Analar ve Anneler ile Yüksek Sosyete dizisinde rol almıştır. İlk rol aldığı Kuzey Güney ile adını duyuran güzel oyuncu başarılı çıkışını son rol aldığı Yüksek Sosyete dizisinde başrolle süsledi.

Ahmet Mümtaz Taylan (Mustafa), 12 aralık 1965 Anrak doğumlu oyuncu Hacettepe üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Yılan Hikayesi, Çapkın, Ezo Gelin, Hayat Apartmanı, Son Bahar, Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde sahne almıştır.

Devrim Yakut (İnci), 27 Mayıs 1968 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Daha önceden Unutma Beni, Keşanlı Ali Destanı, Annem Uyurken, Ben Onu Çek Özledim, Home Ofis ile Cesur ve Güzel’in kadrosunda yer almıştır.

Olgun Toker (Kemal), 12 Mart 1988 Mersin doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Daha önceden Son, Karadayı, Benim Adım Gültepe ve Hayat Şarkısı’nda rol almıştır.


 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.