Hayırsever İş Adamları Aladağ’ı Unutmadı

Hayırsever İş Adamları Aladağ’ı Unutmadı

Adana'nın Aladağ ilçesindeki kız öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden 10 öğrencinin ailesine hayırsever iş adamları tarafından biner...

Adana'nın Aladağ ilçesindeki kız öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden 10 öğrencinin ailesine hayırsever iş adamları tarafından biner lira para yardımı, köylerdeki 200 eve ise un ve gıda paketi yardımı yapıldı.

1 Aralık Perşembe günü akşam Aladağ ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunda elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında 10'u ortaokul öğrencisi, 12 kişi hayatını kaybetti.

Olay günlerce konuşulurken, zor şartlar altında eğitim gören öğrencilerin yaşadıkları köylerdeki imkansızlıklar da yeniden gündeme geldi.

Yangında hayatını kaybeden çocukların ailelerine yardım etmek isteyen hayırsever iş adamları harekete geçti. İsimlerinin açıklanmasını istemeyen iş adamları, cenaze sahiplerine biner lira, Köprücük, Kışlak ve Karahan köylerindeki 200 eve de un ve gıda bağışı yaptı.

Bağışlanan un ve gıda paketleri Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda dağıtılırken, ilerleyen günlerde köylülere giyecek yardımlarının da yapılacağı bildirildi.

Hayırsever İş Adamları Aladağ’ı Unutmadı

Hayırsever İş Adamları Aladağ’ı Unutmadı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.