Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü bu defa hayat sırları dizisinde karşımıza seher olarak çıkıyor.Başrollerini Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç paylaşıyorlar. Daha öce medcezir dizisinde onu "Eylül" karakteriyle tanımıştık.

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ile Ekin Koç un rol aldığı hayat sırları dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da hayat sırları dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Hazar Ergüçlü "seher" karakteri ile karşımızda olacak.

Star Tv dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan hayat sırları dizisi yakında star tv ekranlarında olacak.

Hayat Sırları Dizisi Konusu da ilginizi çekebilir. İdealleri olan yönetmen Burak ile son derece başarılı olan avukat Seher’in sancılı aşk öyküsüne ve Seher’in ailesinin sürprizlerle dolu hayatına odaklanıyor. Bir yanda Seher ile Burak’ın yürek burkan tutkulu aşk öyküsüne diğer yanda ise Kuzgun ailesinin sıcacık ve sevgi dolu hayat öyküsüne tanık olacağız. Bu sevgi dolu aile an gelecek temelinden sarsılacak ve yavaşça yaklaşan tehlike ummadık bir zamanda hayatlarını tepetaklak edecek. İstanbul’da gözden uzak bir semtte açtıkları lokantada hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi ne olursa olsun ayakta ve hayatta kalmaya devam edecek.

Hayat Sırları fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde hayat sırları dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu 

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

1 Ocak 1992 Kıbrıs doğumlu Türk oyuncu daha önceden Kuzey Güney, Medcezir, Analar ve Anneler ile Yüksek Sosyete dizisinde rol almıştır. İlk rol aldığı Kuzey Güney ile adını duyuran güzel oyuncu başarılı çıkışını son rol aldığı Yüksek Sosyete dizisinde başrolle süsledi.

Hazar Ergüçlü Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2013               Benim Dünyam    Ayla - Ela'nın Kardeşi    Başrol
2012               Açlığa Doymak    Sena    Başrol
2010               Gölgeler ve Suretler    Ruhsar    Yardımcı Karakter
2016               Yüksek Sosyete    Cansu Koran    Başrol
2015               Analar ve Anneler    Kader Ayaz    Başrol
2013 - 2015    Medcezir    Eylül Buluter    Başrol
2011 - 2013    Kuzey Güney    Simay Canay    Yardımcı Karakter

2017               Hayat Sırları

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.