Hemşireliği Hemşireler Öğretir !

Hemşireliği Hemşireler Öğretir !

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu ve Öğrenci Hemşireler Derneği, Kafkas Üniversitesinde ‘hemşirelik eğitimi’ için verilen Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına hemşirelik mesleği dışındaki bölümlerin yazılmasına tepki gösterdi....

Memur-Sen İzmir İl Başkanı Gençer Yılmaz: “Sağlık Çalışanları Rahat Bir Nefes Alsın”

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu ve Öğrenci Hemşireler Derneği, Kafkas Üniversitesinde ‘hemşirelik eğitimi’ için verilen Araştırma Görevlisi kadrosu ilanına hemşirelik mesleği dışındaki bölümlerin yazılmasına tepki gösterdi.

Komisyondan yapıılan açıklamada, “Kafkas Üniversitesi tarafından ilan edilen hemşirelik kadrosuna hemşirelik alanı dışında akademisyen alımı olacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Hemşirelik öğrencileri olarak bölümlerimize alınan akademisyenlerin alan dışından olmasından oldukça rahatsızız. Hemşireliği hemşirelerden öğrenmek istiyor, karşılaştığımız bu kadro ilanının iptalini istiyoruz” denildi.

İşte O İLAN !

“Üniversitenin Psikiyatri Hemşireliği Bölümü’ne alım yapacağı Araştırma Görevlisi şartları alanında, ‘Hemşirelik ya da Psikoloji lisans mezunun olup, Psikoloji veya PDR alanında yükseklisans yapıyor olmak” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.