Hep-sen Gündeme Getirdi, İşte Skandal Hastane Yemek Fotoğrafları ! 

Hep-sen Gündeme Getirdi, İşte Skandal Hastane Yemek Fotoğrafları ! 

Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN), İstanbul’daki kamu hastanelerinde yaşanan yemek skandalını açıklamasının ardından bir çok hastaneden, “Bu kadar da olmaz dedirten” yemek fotoğrafları gelmeye başladı. ...

Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN), İstanbul’daki kamu hastanelerinde yaşanan yemek skandalını açıklamasının ardından bir çok hastaneden, “Bu kadar da olmaz dedirten” yemek fotoğrafları gelmeye başladı. 

HEP-SEN Gündeme Taşıdı 

HEP-SEN geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısı ile kamu hastanelerindeki yemek skandalına dikkat çekti. Tuzsuz, soğuk bir şekilde sağlık personelllerine sunulan yemeklerin durumunu ortaya koyan HEP-SEN, öte yandan bazı devlet hastanelerinde yemeklerin kanserojen köpük tabaklarla taşındığının gündeme taşıdı. HEP-SEN yetkilileri, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı’nı acil önlem almaya davet ederken, zor geçinen sağlık çalışanlarının yemeklerde yaşanan sorunlar nedeniyle dışarıdan yemek söylemek zorunda kaldığını ifade etti. 

İstanbul'da bir kamu hastanede çadır yemekhanesinde yemek yeniyor İstanbul’da bir kamu hastanede çadır yemekhanesinde yemek yeniyor

Skandal Yemek Fotoğrafları !

Durum vahim !  Murat Dilmener Yerleşkesinde ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yemekler soğuk ve tuzsuz, kanserojen köpük tabaklarla servis ediliyor. Lezzetsiz yemekler nedeniyle personel dışarıdan yemek söylüyor. Bu vehametin HEP-SEN tarafından gündeme gelmesinin ardından, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na , kamu hastanelerinden skandalı bir kez daha ortaya koyan yemek fotoğrafları gelmeye başladı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.