Hep-sen : “memur Enflasyon Oranının 12 Puan Altında Kaldı”

Hep-sen : “memur Enflasyon Oranının 12 Puan Altında Kaldı”

Memur Enflasyon Oranının 12 Puan Altında Kaldı ! HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek konu hakkında önemli bir açıklama yaptı. Memur ve memur emeklililerini ilgilendiren son olarak Hakem Kurulu tarafından karara bağlanan 7. Dönem Toplu Sözleşme...

yunus

Memur Enflasyon Oranının 12 Puan Altında Kaldı ! HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek konu hakkında önemli bir açıklama yaptı.
Memur ve memur emeklililerini ilgilendiren son olarak Hakem Kurulu tarafından karara bağlanan 7. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmelerindeki zam oranlarına tepkiler sürüyor. Memur ve memur emeklilerinin enflasyon kayıpları hakkında açıklama yapan HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek, detayları Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na anlattı. 
Memur Enflasyon Oranının 12 Puan Altında Kaldı ! HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek konu hakkında önemli bir açıklama yaptı. Memur Enflasyon Oranının 12 Puan Altında Kaldı ! HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek konu hakkında önemli bir açıklama yaptı. 
Tüm kamu emekçilerini sarı sendikalardan istifaya ve haklarını savunmaya davet eden Genel Başkan Şimşek, “Merkez bankasının iki yıl için ön gördüğü enflasyon oranı toplamı %48. İki yıl için memura biçilen değer %36. Değerli kamu emekçileri hiçbir zam alamadığımız gibi iki yıl için toplamda tahmini enflasyon oranının 12 puan altında kaldık. Sarı sendikaların ve onlardan türeyenlerin tablosu sefalet ve rant tablosudur. Tüm kamu emekçilerini bu yapıların tamamından istifaya ve haklarını savunmaya davet ediyoruz” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.