Hercai 3. Bölüm Fragmanı İzle | Bu hikayenin ne Aslı'sı ne Leyla'sıyım

Hercai 3. Bölüm Fragmanı İzle | Bu hikayenin ne Aslı'sı ne Leyla'sıyım

Hercai 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, "Ben Gönül Aslanbey. Miran Aslanbey'in resmi nikahlı karısı... Bu hikayenin ne Aslı'sı ne Leyla'sıyım!

Hercai dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hercai, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Hercai dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

hercai-3-bolum-fragmani

Hercai 3.Bölüm İzle

Miran neredeyse hayatı boyunca hazırlandığı intikam planında artık sona ulaşmak üzeredir. Ama hayatın kendisine hazırladığı sürprizler de kapıda bekliyor! Kin ve nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan'la vakit geçirdikçe kalbinin sesi farklı çıkmaya başlıyor.

Her şeyin farkında olan Azize Aslanbey'in da bu durum karşısında farklı planları var. Aklı da kalbi de karışan Miran Aslanbey bu karışıklıktan nasıl kurtulacak?

Tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayan Azat, Reyyan'ı düğünden vazgeçirmek için elinden geleni ardına koymuyor. Reyyan'ın kılına zarar gelmemesi için dünyayı karşısına almayı göze alan Azat, farkına varmadan büyük bir trajediye sebep oluyor.

Hercai dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Hercai Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hercai dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.