Hıçkırık 46. Bölüm Fragmanı İzle

Hıçkırık 46. Bölüm Fragmanı İzle

Hıçkırık 46. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Hıçkırık dizisinin 46. Bölümünü hafta içi hergün kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hıçkırık dizisinin yeni bölümü olan 46. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hıçkırık, yeni bölümleriyle hafta içi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Hıçkırık dizisi 46. Bölüm yeni fragman izle…

Hıçkırık 46.bölüm fragmanı 5 mart pazartesi kanal d ekranlarında olacak.

Hıçkırık 45. Bölüm Özeti, Nalan Neden Nikahı Terk Edip Gidiyor?

Hıçkırık 45. Bölümde Nalan, nikah salonundan İlhami ile çıkıp Kenan'ı arkada bırakıyor!

Nalan ve Kenan evlenecekleri için çok mutludurlar. Aradaki tüm sorunlar giderilmiş ve sıra hayatlarını birleştirecek olan imzayı atmaya gelmiştir. Fakat ters giden bir şey vardır: Nalan nikah masasına gelmemiştir. Kenan, geciken Nalan'ı almak için gelin odasına gittiğinde şok eden bir not ile karşılaşır.

Notta "Beni affet Kenan!" yazmaktadır. Kenan odadan çıkar ve Nalan'ı bulmak için salonun çıkışına gelir. Kendisini öfkelendiren başka bir görüntü ile karşılaşır. Nalan ve İlhami salonu beraber terk ediyorlardır. Peki Nalan, nikahı neden terk etmek zorunda kalıyor?

Nalan ve Kenan, nikah öncesi büyük bir sürpriz ile karşılaşıyorlar!

Nalan ve Kenan'ın uzun süredir bekledikleri gün gelir. Çocukluktan itibaren birbirlerine aşık olan ikili nikah ile hayatlarını birleştirmek üzeredirler. Hazırlıklar bittikten sonra evden çıkmaya hazırlanırlar. Bu sırada kapı çalınır. Gelen Nalan'ın babası Azmi'dir. Herkes şok olur. Nalan tedirgindir. Kenan, Azmi'nin ne yapacağını bilmediğinden tetiktedir. Azmi kimsenin beklemediği bir harekette bulunur!

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.