Hıdırnebi Yaylakent

Hıdırnebi Yaylakent

Hıdırnebi yaylakent akçaabat köyleri ağaçlı köyü yakınlarında hıdırnebi yaylasında muhteşem bir doğa manzarasına bir yamaçta büyük yemyeşil bir bahçenin içinde yer almaktadır.

Yolunuz Hıdırnebi Yaylası yayla şenlikleri eğlencelerine düştü veya karadeniz turu atarken doğa ile iç içe olmak istiyorsunuz  ve  konaklama için yer bakıyorsanız Hıdırnebi Yaylakent tam sizi memnun edecek gibi görünüyor. Akçaabat Köyleri içinde Akçaabat ağaçlı köyüne yakın olan bu tesiste neler yapabilirsiniz?

Hıdırnebi yaylakent tesislerinde kalacaksanız buraya gelmeden önce size hıdırnebi yaylası resimleri ve hıdırnebi yaylası videosu nu izlemeyi tavsiye ediyoruz. Resimlere ve videolara baktığınızda daha buraya gelmeden heyecanlanacaksınız. Eşsiz doğa manzaraları sizi huzurlu ve mutlu edecektir.

Hıdırnebi Yaylakent Hakkında

Hıdırnebi Yaylası'nda 75 odalı huzurlu bir konaklama olanağı ve yöresel yemeklerin ve Avrupa mutfağının seçkin yemeklerinin servis edildiği bir restoran sunmaktadır. Hıdırnebi Yaylakent 1, muhteşem bir doğa manzarasına sahip olan bir yamaçta büyük, yemyeşil bir bahçenin içinde yer almaktadır Tenis kortu, bilardo, langırt, masa tenisi, yamaç paraşutu, jeep safari, atlı gezinti, futbol, veleybol, basketbol ve kayak gibi aktiviteleri yapabilmek için en güzel imkanlara sahip doğa harikası bir ortam.

Hıdırnebi Yaylakent Konaklama Mekanı Özellikleri

Tesisimiz 6 ahşap ev 25 ahşap oda 186 yatak - 300 kişilik toplantı ve seminer salonu - 250 kişilik restaurant - 50 kişilik cafe bar - Sınırsız Otopark - Çocuk Oyun Parkı hizmeti de sunmaktadır.Tesisimiz Yayla Gezginlerine 4 Mevsim Hizmet Sunar.

Hıdırnebi Yaylakent de Neler Yapılabilir?

Düğün, Nişan ,Sünnet törenleri ile her türlü toplantı ve seminerler için ideal ortamımız mevcuttur Hıdırnebi Yaylakent'i,daha yakından görmeniz için Tesisimizin her tarafını odalarımızı,restaurantımızı, kafemizi, bungolov kamelyalarımızı, çocuk oyun parkımız ve otoparkımız fotoğraflarla daha yakından görüp beğendiğiniz köşemizi bizi arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.Doğanın cennetinde tatil yapmanın keyfini çıkarın Şehrin gürültüsünden ve iş sıkıntısından sıkılanlar Hıdırnebi Yaylakent'in gizemli ortamında yeniden hayata hazırlanıyor ve ziyaretçiler burada sanki bulutların üzerinde yürüyor

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.