İbrahim Çelikkol Kimdir?

İbrahim Çelikkol Kimdir?

İbrahim Çelikkol bu defa siyah beyaz aşk dizisinde karşımıza Ferhat Aslan olarak çıkıyor. Başrolde Birce Akalay dizideki adıyla Aslı Çınar ile beraber olacak. Daha öce kördüğüm dizisinde onu Ali karakteriyle tanımıştık. Peki İbrahim Çelikkol Kimdir?

İbrahim Çelikol  kördüğüm dizisinden sonra siyah beyaz aşk dizisinde ferhat karakteriyle karşımızda. Ferhat Aslan, 11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat, dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık’ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık’ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır. 

Başrollerinde İbrahim Çelikol ve Birce Akalay in rol aldığı siyah beyaz aşk dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da siyah beyaz aşk dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Birce Atalay yine küçük ağa dizisindeki gibi doktor rolünde.

Kanal D dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan siyah beyaz aşk dizisi 16 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ın yanı sıra Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç’ın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yasin Uslu üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor. Siyah beyaz aşk dizisi konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! 

Siyah Beyaz Aşk fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde siyah beyaz aşk dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

İbrahim Çelikol Kimdir | Karadağlar | Kördüğüm | Siyah Beyaz Aşk

ibrahim-celikkol-kimdir.jpg

İbrahim Çelikkol, (d. 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

İbrahim Çelikol Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2008             Pars: Narkoterör    Şamil Baturay    Dizi
2009             M.A.T.    Sinan Atalay    Dizi
2010             Keskin Bıçak    Mithat    Dizi
2010 2011    Karadağlar    Gül Ali Karadağ    Dizi
2012             Fetih 1453    Ulubatlı Hasan    Film
2011-2012    İffet    Cemil Özdemir    Dizi
2013-2014    Merhamet    Fırat Kazan    Dizi
2014             Sadece Sen    Ali    Film
2014             Reaksiyon    Oğuz    Dizi
2016             Seddülbahir 32 Saat    Mehmet Çavuş    Dizi
2016             Kördüğüm    Ali Nejat Karasu    Dizi

2017             Siyah Beyaz Aşk Ferhat Aslan    Dizi

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.