İhlas Koleji Öğrencileri Nane Limon Filminin Ekibiyle Buluştu

İhlas Koleji Öğrencileri Nane Limon Filminin Ekibiyle Buluştu

Önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan "Nane Limon" filminin ekibi İhlas Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

Önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan "Nane Limon" filminin ekibi İhlas Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşen buluşmada filmin yapımcısı Ammar Gündüz, yönetmen Çağrı Bayraklı, senarist Barış Gürgen, ses yönetmeni Savaş Pat ve filmin çocuk yıldızı Balım Gaye Bayrak hem filmi anlattı hem de öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Aynı zamanda TRT Çocuk'ta yayınlanan Cille ve İstanbul Muhafızları çizgi filmlerini de yapan ekip, Nane Limon filmini öğrencilere tanıtırken filmden karelerde sunuldu.

Filmin yapımcısı Ammar Gündüz, yıllar önce çizgi film olarak ekranda yayınladıkları Nane Limon'u şimdi beyazperde de sevenleriyle buluşturacaklarını söyledi. Animasyon türünde filmlerin Türkiye'de yeni yeni yapılmaya başladığını ifade eden Gündüz, filmin yapım aşamalarını anlatarak tüm öğrencileri filme davet etti.

Senarist Barış Gürgen'de filmin senaryosunun nasıl oluştuğunu öğrencilerle paylaştı. Senaryo yazmanın hayalleri aktarmak olduğunu ifade eden Gürgen, insanların yaşlandıkça hayallerinden uzaklaştığını, içlerindeki çocuk ruhunu kaybettiklerini söyledi. Nasıl senaryo yazılacağı hakkında ufak ipuçları veren Gürgen, ses yönetmeni ve dublaj sanatçısı Savaş Pat ile canlı olarak bir senaryonun nasıl seslendirildiğini öğrencilere gösterdi.

Nane Limon filminin yıldızı Balım Gaye Bayrak en çok ilgi gören konuk oldu. Kameralarla 4 yaşında tanıştığını ifade eden küçük yıldız, zamanla kameralara alıştığını ve artık çok rahat olduğunu söyledi. Aynı zamanda 5. sınıf öğrencisi olan Bayrak, gelen bir soru üzerine derslerini hiç aksatmadığını, çekimlerin de derslerine ve okul saatlerine göre ayarlandığını belirtti.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Nane Limon ekibini okullarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Animasyon sektörünün Türkiye'de yeni olmasına karşın sektörde önemli işler yapıldığını ifade eden Yeltekin, Nane Limon filminin gişede başarılı olacağına inandığını belirtti.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.