İl İnsan Hakları Kurulu’ndan Veda Yemeği

İl İnsan Hakları Kurulu’ndan Veda Yemeği

Eskişehir İl İnsan Hakları Kurulu, son kararname ile Foça Kaymakamlığı'na atanan Eskişehir İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Eskişehir Vali Yardımcısı...

Eskişehir İl İnsan Hakları Kurulu, son kararname ile Foça Kaymakamlığı'na atanan Eskişehir İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin'e bir veda yemeği verdi.

Uluönder'deki bir pidecide verilen yemeğe İl İnsan Hakları Kurulu üyelerinin büyük bölümü katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan İl İnsan Hakları Kurulu'nun en eski üyesi Ali Akyüz, makamların gelip geçici olduğunu, ama kalplerdeki yerlerin kalıcı olduğunu belirterek "Baki kalan bu kubbede hoş bir sadadır. Başkanımız ve Vali Yardımcımız Sayın Ali Çetin de, Eskişehir'de ve İl İnsan Hakları Başkanlığında görev yaptığı sürece hoş bir sada bırakmayı başarmıştır. Yeni görev yeri olan Foça Kaymakamlığı'nda da başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Veda dolayısıyla duygulandığı gözlenen Vali Yardımcısı Ali Çetin, Eskişehir'de beş yılı aşkın bir süredir görev yaptığına değinerek "Biz Eskişehir'i sevdik ve elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Güzel anılarımız, güzel dostluklarımız oldu. Devlet görevi nöbet gibidir. Her ne kadar Eskişehir'den gidiyor olsak da yüreğimizin bir kısmını burada bıraktığımızı vurgulamak isterim. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum; Eskişehirlilerin Foça'da bir dostları olacak. Yolu düşen herkesi Foça'ya beklerim" diye konuştu.

İl İnsan Hakları Kurulu’ndan Veda Yemeği

İl İnsan Hakları Kurulu’ndan Veda Yemeği

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.