İnsanlık Suçu 3. Bölüm Fragmanı İzle

İnsanlık Suçu 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İnsanlık Suçu 3. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirisiniz.

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü cumartesi akşam saat 20: 00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cemal, amcasından bir şans daha istiyor!

Gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır. Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir.

Sami, gözaltına alınan Cemal'i kurtarabilecek mi?

Bu sırada Adana’da da hiç beklenmedik gelişmeler yaşanır. Cemal’in kardeşi Esra annesinin evine geri döner. Ancak bu dönüş yeni sıkıntıların başlangıcı olacaktır.

Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor!

Diğer tarafta Suna, Gökhan’ın ihanetiyle yüzleşmeye karar verir. Bu durum Suna ile ilgili hiç bilinmeyen sırları da gün yüzüne çıkaracaktır. Gökdemir Malikânesi’ne gelen Cemal, amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emel’in önünde Gökhan’la hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır. Aniden gelişecek olaylar başta Cemal ve Suna olmak üzere herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir.

Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar