İnsanlık Suçu 4. Bölüm 2.Fragmanı İzle

İnsanlık Suçu 4. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, İnsanlık Suçu 4. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirisiniz.

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü cumartesi akşam saat 20: 00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Suna, Cemal'i durdurabilecek mi?

Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başarmıştır. Bunun rahatlığını yaşarken, annesinden gelen telefon ile soluğu hastanede annesi ve kardeşi Esra’nın yanında alır. Hastanede Esra’nın bir bebeği olduğunu öğrenen Cemal adeta delirir. Ne kadar ısrar etse de Esra bebeğin kimden olduğunu Cemal’e söylemez. Cemal kardeşine zarar verme noktasına geldiğinde, onu durduracak kişi Suna olacaktır.

Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başarmıştır!

Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami ise karmaşık duygular içindedir. Onu görüp yıllardır içinde tuttuklarını söylemek istemektedir. Ne var ki kocasının Cemal’e gösterdiği ilgiden zaten son derece rahatsız olan Emel, Sami’nin Hülya ile iletişim kurmasını affetmeyecektir. Bu arada Gökhan’ın eline geçen bazı fotoğraflar hem Suna’yı hem de Cemal’i son derece güç duruma sokar. Çaresizce bir çıkış yolu arayan Cemal’in imdadına ise Cevher yetişecektir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar