İnsanlık Suçu 6. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

İnsanlık Suçu 6. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

İnsanlık Suçu 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İnsanlık Suçu, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan İnsanlık Suçu dizisi 6. Bölüm yeni fragman izle…

İnsanlık Suçu Genel Hikaye | Konusu

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar.

Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir.

Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

insanlik-sucu-6-bolum-fragmani

İnsanlık Suçu 6. Bölüm İzle

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü cumartesi akşam saat 20: 00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cemal, Selim'le kaçan Esra'yı affedecek mi?

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affetmez ve bebeği elinden alarak kız kardeşini cezalandırır. Sürekli olarak Cemal ve ailesiyle ilgilenen Cevher, istemeden de olsa ağabeyi Turhan’ın şimşeklerinin Cemal’e yönelmesine sebep olur.

Gökhan'la evlilik sürecine giren Suna ne yapacak?

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi?

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan, 6. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. İnsanlık Suçu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İnsanlık Suçu dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.