İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı İzle

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İnsanlık Suçu 7. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirisiniz.

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü cumartesi akşam saat 20: 00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur!

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur ancak istediği cevabı alamaz. Bu gerçekle yüzleşmek de annesini affetmek de Cemal için hiç kolay olmayacaktır. Annesi başta olmak üzere herkese karşı öfkelidir ve tutunacak bir dal arar.  O anda Suna’ya çok ihtiyacı vardır. Suna ise Cemal ve Gökhan’ın kardeş olduğunu öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Cemal onun için artık imkânsızdır.

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, annesi başta olmak üzere herkese karşı öfkelidir!

Cemal, babasının İstanbul’da 25 yıl önce kurduğu atölyeyi keşfettiğinde kendini uzun zamandır ilk defa bir yere ait hisseder. Artık nereden başlayacağını biliyordur. Ancak yine karşısında Sami’yi bulur. Bu mekânın onun için de vazgeçilmez bir anlamı vardır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Cemal bir babaannesi olduğunu öğrenir. Bu durum Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Cemal ve Gökhan'ın kardeş olduğu gün yüzüne çıkıyor!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar