iPhone 7 Kasa Görselleri Sızdı!

iPhone 7 Kasa Görselleri Sızdı!

Apple'ın tasarımsal açıdan büyük yenilik yapmasını beklediğimiz iPhone 7 modelinin kasa görselleri sızdı. Bakalım iPhone 7 ile tasarım ne kadar değişiyor?

Ana serilerde tasarımsal açıdan değişikliğe gitmesiyle bildiğimiz Apple, iPhone 7 ile bu geleneğini sürdüreceğe benziyor. Ancak ana serilerde tasarımın baştan aşağı yenilenmesine alışıksanız iPhone 7 bu beklentilerinizi suya düşürebilir. Bugüne kadar sızdırılan, tasarım açısından iPhone 6/6s ile neredeyse aynı olan iPhone 7 görsellerine bir yenisi daha eklendi.

iphone-7.jpg

4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı iPhone 7 modeli bu yıl da bizleri bekleyecek. Ancak isim politikasında yine bir değişiklik olacak. iPhone 7 Plus modeli yerine fiyatı ile iyi kötü bir araba parasına denk olması beklenen iPhone 7 Pro Eylül ayında karşımıza çıkacak. iPhone 7'de tek kamera iPhone 7 Pro modelinde ise iki adet kameranın yer alacağı bu sızıntı ile yine doğrulanmış oldu.

iphone-7-pro.jpg

Tasarım açısından iPhone 7'yi sızıntılar doğrultusunda değerlendirecek olursak; Apple'ın çok eleştiri alacağını ve HTC'nin M9 ile girdiği zor döneme Apple'ın da girebileceğini söyleyebiliriz. Ancak Apple kullanıcılarının sadakati firmanın zor günler geçirmesine engel olabilir. Bu tasarımla iPhone 7 üretilse bile..

Henüz iPhone 7 ve iPhone 7 Pro'nun teknik özellikleri açısından bir sızıntı bulunmuyor. Ancak iPhone 7 ile kameranın birkaç iyileştirmenin dışında değişmeyeceğini, RAM miktarının aynı kalacağını ve işlemci de ciddi hız artışının olacağını söyleyebiliriz. 128 GB depolamanın yanında 256GB depolama seçenekli bir iPhone 7 Pro görmemiz de ihtimaller arasında yer alıyor.

yazarEnder Öztürk

SDN-ShiftDelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.